Wie zijn wij?

 

Ir. Henk Krijnen heeft 35 jaar voor Shell gewerkt waarvan de laatste vijf jaar bij de afdeling Strategy and Planning op het hoofdkantoor in Den Haag. Daar was hij betrokken bij de Shell-scenarioprojecten en heeft nieuwe methoden ontwikkeld en doorgevoerd op het vlak van onzekerheids- en risicoanalyse.

Daarvoor bekleedde hij diverse leidinggevende functies bij economische en technische afdelingen, in Nederland, de Verenigde Staten, Thailand en Indonesië.

In 2015 richtte hij NavIncerta op, een consultancybedrijf dat voornamelijk online trainingen aanbiedt op het vlak van onzekerheidsanalyse in brede zin.

In 1979 behaalde hij zijn ingenieursdiploma (Geodesie) aan de TU Delft.

Drs. Sander Boon is trainer en consultant voor professionals in de financiële sector. Hij geeft geregeld presentaties en publiceert vaak in uiteenlopende media. Van 2012 tot 2018 was Sander chief economist en managing partner bij een Fintech bedrijf, een innovatieve software ontwikkelaar gespecialiseerd in het doorrekenen van macro-economische scenario’s op beleggingsportefeuilles van institutionele beleggers. Hierbij werd gebruik gemaakt van ‘behavioral economics’ en van door Sander ontwikkelde trendanalyses en scenario- ontwikkeling in financiële markten. In 2012 verscheen zijn boek De geldbubbel over de drijvende krachten achter de kredietcrisis van 2008. Sander is politicoloog, met als specialisatie Internationale Betrekkingen (Universiteit van Amsterdam). Na zijn studie werkte hij een aantal jaren als wetenschappelijk medewerker bij denktanks en als onafhankelijk adviseur.

Vragen?

neem contact op